Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

El programa Reempresa facilita la continuïtat de la històrica botiga Pedro Esports

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La botiga de material esportiu Pedro Esports, amb 37 anys d'activitat al carrer de Pau Casals del Prat, no tancarà per jubilació de la propietària, Montserrat Castillo, com tènia previst. Finalment, amb l'assessorament i impuls del programa Reempresa i el Centre de Promoció Econòmica, el negoci serà traspassat a una nova propietària, Montse Fàbregas. 

El programa Reempresa acompanya i assessora durant els tràmits de transmissió d'empreses, per evitar que tanquin. Durant l'any 2017, un total de 5 empreses del Prat és van traspassar amb l'ajuda de Reempresa i del Centre de Promoció Econòmica. 

Nova etapa per a una botiga històrica

En el cas de Pedro Esports, la nova propietària vol afegir a la bena de material esportiu altres activitats com coaching nutricional i esportiu, cursos i xerrades, gestió d'equips. També tindrà una vessant social, lligada al voluntariat amb personis amb diversitat funcional.

Fàbregas explica que "el Centre de Promoció Econòmica em va facilitar moltíssim els cuses, vaig tramitar la capitalització de l'atur, em van ajudar en la recerca de finançament, que vaig aconseguir en la seva totalitat, i a més l'Ajuntament te uneixes línies de subvencions anuals destinades a personis que és constitueixen com a autònoms i per a empreses que contracten personis aturades del Prat, dels qual em puc beneficiar. També vaig assistir a la Formació El Prat Emprèn, de millora de capacitats empresarials, que em va acabar de resoldre dubtes específics. Ells mateixos et constitueixen com autònoma al seu punt d'atenció a l'emprenedor (que és gratuït )i puc comptar amb ells si tinc qualsevol dubte un cop l'empresa està creada a través del seu servei de consolidació empresarial".

Montserrat Castillo recomana, a l'hora de cedir una empresa, tenir en compte  altres aspectes, i no només els econòmics, intentar trobar la persona que tingui un perfil que s'adapti al negoci i que el vegis capç de donar-li continuitat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat