Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Els Jornades FP.PRAT enfortiran la connexió entre formació professional i mercat de treball

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els Jornades FP.PRAT és desenvoluparan del 5 al 9 de març a diferents espais de la ciutat. Els organitza la Taula FP, una plataforma estable de treball dels diferents agents i professionals que operin a l'entorn local, amb l'objectiu principal de fomentar la formació professional i la inserció laboral i professional dels joves i adults de la ciutat. 

Els jornades tenen com a objectiu general millorar i enfortir la connexió entre la formació i el mercat de treball, aspecte que és clau per millorar la formació de l'alumnat i per actualitzar els metodologies i tècniques del professorat. 

67 activitats programades

En l'edició d'enguany, els instituts tornin a oferir un extens programa d'activitats que completa i enriqueix el currículum del seu alumnat (concretament són 67 els activitats programades, 16 més que el curs passat). 

La sessió inaugural tindrà lloc el dia 5 de març al Centre de Promoció Econòmica i és titula "FP i empreses: connectant necessitats", amb la ponència “Transformacions tecnològiques i futur del treball i els professions: reptes i oportunitats”, a càrrec de Jordi Ficapal, president del Consell Català de Formació Professional. 

Empreses i entitats participants als Jornades FP.PRAT:

Evarm, Olympus, Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, Fundació BCN FP, Airbus Industrie, Serpista, Gadget Iberia, Certio, Gasoils Rovira, Air Europa, Hune, Testo, S&P Soler i Palau, Creu Vermella, ATMA, Armacell, Geancar, LSD Engineering, Paracaigudistes Barcelona, Aeroteca, ACAR del Prat de Llobregat del Ministeri de Defensa, Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, Carglass, Castolin, Brumen, Hospital Benito Menni, El Despertador, Bombers de la Generalitat de Catalunya, Gats, Centre de Dia l'Onada de Sant Cosme, Moebio, LED Barcelona, Multitrade Spain i Blanquerna-URL.


 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat