Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Nous cursos de formació per a personis treballadores en actiu i autònomes

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat ha programat nous cursos de formació contínua adreçats a personis treballadores en actiu i autònomes, amb l'objectiu de millorar la seva qualificació professional, contribuir al manteniment de la seva ocupabilitat i atendre els necessitats més específiques dels empreses. 

L'oferta formativa s'adapta als requeriments de productivitat i competitivitat dels empreses, els necessitats d'adaptació als canvis en el sistema productiu i els possibilitats de promoció professional i desenvolupament personal dels personis treballadores. Podeu consultar la programació de cursos a la taula que acompanya aquesta informació.

Aquesta formació és realitza en col.laboració amb la Fundació per a la Formació i l'Estudi Paco Port de CCOO i està subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat.

Per inscriure's als cursos calç adreçar-s'a el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat, carrer dels Moreres, 48, tel. 93 478 68 78 (àrea de formació) o bé a htpps://online.elprat.catwww.elprat.cat/economiaadfor@elprat.cat


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat