Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Novetats en la formació professional al Prat per al curs 2018 -2019

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Prat se situa al capdavant dels ciutats amb més i millor oferta de formació professional (FP) de tota la comarca. Els instituts Illa dels Banyols i Ses Salines han anat evolucionant i diversificant-es per respondre als noves necessitats que la societat i el teixit empresarial necessiten. 

Una dels novetats importants per al període de preinscripció d'FP pel curs 2018-2019 és que el tràmit per sol·licitar un cicle formatiu de grau superior només és podrà fer mitjançant una sol·licitud electrònica o una sol·licitud amb suport informàtic, ja que no s'acceptaran els que és presentin únicament en paper, com passava fins llaura. 

Institut Illa dels Banyols

El proper curs variarà el Programa de formació i inserció (PFI) d'Auxiliar d'embenis, oficina i atenció al públic de l'Institut Illa dels Banyols pel d'Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització. El centre ja disposa d'ofereix de cicles formatius de la mateixa família professional, per la qual cosa el PFI completarà els tres nivells formatius servint de pedrera dels i els joves que vulguin continuar formant-s'a el centre.

El curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior (CAS),adreçat als personis que tenen el títol de cicle de grau mitjà, s'oferirà també a l'Institut Illa dels Banyols.

Institut Ses Salines

Els canvis en l'ofereix de l'Institut Ses Salines és concentressin en la família d'Activitats físiques i esportives, on el cicle formatiu de grau superior d'animació d'activitats físiques i esportives desapareixerà i és convertirà en el d'Ensenyament i animació socioesportiva. A la mateixa família professional neixerà el cicle de Condicionament físic, amb un perfil professional propi de fitness. 

El paper de l'Ajuntament 

Conscient de la importància d'enfortir l'FP a la ciutat, l'Ajuntament constituirà aquest curs el Consell Municipal de Formació Professional, òrgan que serà el relleu de la Taula FP, constituïda l'any 2010. El Consell tindrà per objectius fomentar i consolidar un potent sistema de formació i qualificació professional al nostre municipi amb tots els agents implicats per tal de fomentar la inserció laboral i professional dels joves i adults de la ciutat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat