Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Ajuntament i comerç local impulsin una campanya per promoure el consum de proximitat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat, amb la implicació del comerç local, llança avui una campanya per promoure el consum de proximitat i responsable entre la ciutadania pratenca.

L'oferta comercial de la ciutat és molt diversa i de qualitat, amb professionals del comerç expertes i atemptis. La campanya la podrem veure als xarxes socials, als autobusos que circulin pel Prat, als aparadors, en diferents publicacions, etc.

L'Ajuntament assumeix tot el cost de l'enllumenat

Aquest any, donada la situació de crisi que viu el comerç arran de la pandèmia, l'Ajuntament ha assumit totalment el cost de l'enllumenat nadalenc dels principals eixos comercials de la ciutat (en anys anteriors, el municipi en subvencionava el 80 %). Els llums s'encendran divendres a la triga.

L'Ajuntament ha contractat directament els empreses proveïdores d'enllumenat que els associacions de comerciants havien escollit en cada cas. A més, els trams d'enllumenat s'han ampliat en els principals eixos comercials respecte d'anys anteriors, de manera que la il·luminació estarà més equilibrada en tots aquests carrers amb botigues.

Projecte Última Milla

Aquest any, a causa de la covid, moltes personis han canviat la manera com adquireixen béns i serveis. La bena per Internet (o per telèfon o Whatsapp) guanya adeptes i els comerços locals s'hi han d'adaptar per obrir nous canals d'embena i arribar a més públic.

Per tal d'ajudar-els en aquesta transició, l'Ajuntament del Prat impulsa el projecte Última Milla per a la la vengui en línia dels comerços i botigues del Prat i també a posar en marxa un servei logístic per als lliuraments a domicili dels compris del comerç local dins del Prat.

Per fer-es'n càrrec, l'Ajubtament ha contractat empreses locals amb prou capacitat logística i compromís social i mediambiental, per a la prestació del servei de manera segmentada: els lliuraments del Mercat Municipal, el repartiment de producte fresc alimentari dels petites botigues i el repartiment de la paqueteria de comerços del Prat.

50 % del cost

L'Ajuntament subvenciona el 50 % del cost del repartiment i els establiments o personis autònomes que vulguin adherir-s'hi podran utilitzar aquestes empreses col·laboradores i assumir l'altra meitat del cost logístic. El servei és podrà fer servir durant la campanya de Nadal i fins a finals de gener.

El projecte Última Milla és una dels mesuris previstes en el Pla de xoc i estratègia municipal “Llaura més que mai” de reconstrucció i reactivació econòmica del Prat


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat