Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Alumnes de 2n d’Administració de l’Institut Ses Salines participin en dues seminaris sobre creació d’empreses

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A l'inici d'octubre, el Centre de Promoció Econòmica va acollir la visita dels alumnes del 2n curs del cicle de Grau Mitjà d'Administració de l'Institut Ses Salines.

Durant la seva estada, els alumnes van participar en dues seminaris sobre creació d'empreses, una sessió sobre Generació d'ideïs de negoci i creació d'empreses i l'altra sobre Com fer el pla d'empresa. D'on assorteixen els ideïs de negoci? Per què algunes ideïs tenen èxit i altres no? Quines característiques tenen els personis emprenedores? Com analitzar els possibilitats d'una idea de negoci? Aquests són alguns dels continguts que van veure, tot això mitjançant casos d'èxit i exemples d'empreses i emprenedors i emprenedores locals.

Al seminari Com fer el pla d'empresa és va tractar d'una manera pràctica i amb exemples reals com desenvolupar els diferents apartats d'un pla d'empresa, eina indispensable per valorar la viabilitat d'una idea de negoci i planificar la seva posta en marxa.

Aquests seminaris són un dels serveis que s'ofereixen per fomentar la cultura emprenedora i la creació d'empreses entre els estudiants de secundària del municipi. Donis del 2019 s'han fet un total de 13 seminaris,  n els quals han participat 211 alumnes, de 5 instituts del municipi: Illa dels Banyols, Salvador Dalí, Baldiri Guilera, Ribera Baixa i Ses Salines.

Durant aquests seminaris els alumnes també coneixen què és el que és fa al Centre de Promoció Econòmica i quins són els serveis i recursos que tenen al seu abast tant per a l'autoocupació, com per buscar una feina o formar-es per accedir al món del treball.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat