Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

El Consell Municipal de Formació Professional posa en marxa un butlletí electrònic

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Consell Municipal de Formació Professional del Prat ha posat en marxa un butlletí electrònic per tal que els personis membres i aquelles que s'hi subscriguin el rebin al correu electrònic. El butlletí informa sobre els activitats, serveis i projectes que és duen a terme durant el curs en relació a l'FP.

El Consell Muncipal de FP és un òrgan de participació format pels agents educatius, socials i econòmics, que te com a objectiu principal fomentar la formació professional i la plena inserció laboral dels personis joves i adultes de la ciutat.

L'objectiu del Consell és fer visible l'ofereix de formació professional a la ciutat i prestigiar-la cada cop més, tenint en compte els diferents col·lectius implicats (alumnat, famílies, professorat, empresaris/àries i altres agents vinculats a l'FP) i compartir informació d'interès.

El butlletí tindrà una periodicitat trimestral i s'hi inclouran els activitats, projectes i actes d'agenda més destacats que puguin ser d'interès general  entre els diferents agents implicats.

Per rebre el butlletí calç donar-es d'alta

El butlletí és una via per estalviar recursos (paper, tinta, etc.) i forma part de la transició ecològica que l'Ajuntament vol portar a terme cap a un model més sostenible ambientalment.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat