Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

El Mercadet setmanal de Sant Cosme reobre amb la meitat dels parades

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Mercat setmanal de Sant Cosme, que s'havia interromput durant els darreres setmanes en el context de confinament, torna demà dijous, 28 de maig. Calç tenir en compte que la seva reobertura serà parcial i que estarà adequat amb els mesuris de seguretat pertinents, tal com estableixen els condicions de la fase 1 del procés de desescalada per als mercats de bena no sedentària.

El Mercadet se celebrarà en el seu lloc i horari habituals, a la Ronda Sud del barri de Sant Cosme del Prat entre el carrer de Riu Túria i l'Avinguda del Remolar, de 9 a 14 h.  

Donat que la reobertura és parcial, el mercadet comptarà amb un 50% dels parades autoritzades. Hi haurà un distanciament de 2 metres entre parada i parada i és limitarà a un terç el seu aforament habitual.

Mesuris de seguretat a tenir en compte

A l'hora d'anar al mercat, calç tenir en compte els següents mesuris de seguretat:

  • Serà obligatori l'ús de mascareta
  • Prèviament a la manipulació dels articles exposats per a la bena, serà obligatori la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic, que estarà a disposició dels clients als parades.
  • En qualsevol cas, és recomana la neteja de mans amb els dispensadors de gel hidrolacòlics.
  • S'haurà de respectar el distanciament de 2 metres entre els titulars i ajudants dels parades i els clients i dels clients entre ells.
  • L'atenció entre titular i ajudants i client serà individualitzada.
  • És recomana el pagament amb targeta i evitar els diners en efectiu.
  • El temps de permanència a la parada serà l'estrictament necessari per realitzar la compra.
  • Només hi hauran dos accessos, un al principi i un altre al final del mercadet. Els accessos és troben a a la Ronda Sud,  a l'alçada de Riu Llobregat (inici); i a la Ronda Sud, a l'alçada del carrer del Riu Anoia (final).

Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat