Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

És reprenen sense incidències els cursos de formació per a l'ocupació al Centre de Promoció Econòmica

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Després de mesos aturats a causa de la pandèmia de COVID-19, els cursos presencials han tornat al Centre de Promoció Econòmica.

Dilluns passat, 21 de setembre, és va iniciar el curs d'Anglès B1, amb un format semipresencial. Aquest curs proporciona a l'alumnat coneixement de nivell intermedi en llengua anglesa i l'oportunitat de presentar-s'a la Prova oficial de Cambridge nivell PET.

El pròxim 19 d'octubre començarà el curs d'Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, adreçat a personis treballadores/oris preferentment en situació d'atur. Aquest curs és correspon a un certificat de professionalitat de nivell 1 de la família professional d'Administració i gestió.  

De la programació de formació contínua, adreçada a treballadors/oris en actiu, s'han reprogramat tres cursos que començaran el 26 i 27 d'octubre: Mindfulness, Mindfulness (virtual) i Eines de coaching nivell 1.

Per a més informació podeu contactar amb Isabel Escamilla (escamilla@elprat.cat) o amb Mireia Mirabete (mirabete@elprat.cat),o bé preinscriure-us en línia al web online.elprat.cat


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat