Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Importància de l’etiquetatge i els indicacions de seguretat de gels i solucions hidroalcohòliques

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Ministeri de Sanitat ha publicat una nota per informar de la importància de l'etiquetatge i els indicacions de seguretat de gels i solucions hidroalcohòliques. 

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat una sèrie de consells per manipular-els correctament i poder prendre less precaucions adequades per a la seva conservació:

1. Evita aplicar gels i solucions hidroalcohòliques en zones sensibles o danyades de la pell i mucoses.

2. Mantingues els gels i solucions hidroalcohòliques sempre allunyades de focus de calor com podin ser superfícies calentes, exposició solar directa, flames obertes, espurnes o qualsevol altre font d'ignició.

3. Evita fumar immediatament després d'utilitzar aquests gels i solucions o en llocs on estiguin emmagatzemats.

4. Emmagatzema'ls en un lloc ben ventilat i fresc, evitant espacis on és produeixin canvis de temperatura importants.

5. En cas de contacti amb els ulls, esbandeix-els amb  aigua abundant durant uns minuts. Si la irritació és manté, consulta amb el personal sanitari.

6. En cas d'ingestió, calç trucar immediatament al  91 562 04 20 Servei d'Informació Toxicológica o a urgències mèdiques. Més informació a Primers auxilis intoxicacions Canal Salut Generalitat de Catalunya

Exposició sobre pictogrames

Un pictograma és un element gràfic que ajuda a fer un ús més segur i responsable del producte. Els gels són un producte químic i, per tant, és important llegir els advertències de l'envàs abans de la seva utilització.

Podeu consultar el significat de diferents pictogrames a l'exposició Mira, interpreta,actua del Servei Públic de Consum.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat