Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

La Generalitat de Catalunya posa en marxa la Nova línia d'ajuts de suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per els mesuris de contenció de la pandèmia de la Covid-19

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Generalitat de Catalunya posa en marxa la Nova línia d'ajuts de suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per els mesuris de contenció de la pandèmia de la Covid-19 i a mantenir els llocs de treball en situació d'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) dels petites empreses, microempreses i cooperatives.

 

Per poder demanar la prestació és necessari tenir un certificat digital o l'idCAT Mòbil.

 

Nova línia d'ajuts de suport als col·lectius i sectors econòmics més afectats per els mesuris de contenció de la pandèmia de la Covid-19 i mantenir els llocs de treball en situació d'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) dels petites empreses, microempreses i cooperatives.

 

Beneficiaris:  Els petites empreses, microempreses, els cooperatives i autònoms amb treballadors a càrrec amb establiment operatiu a Catalunya i amb treballadors en situació d'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) actiu, a data de 31 de gener de 2021.

En concret:

  • Petites empreses: els que ocupin menys de 50 personis i tenen un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 10 milions d'euros.
  • Microempreses: els que ocupin menys de 10 personis i tenen un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 2 milions d'euros.
  • Els cooperatives amb menys de 50 treballadors o socis cooperatius, i un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 10 milions d'euros.

Quantitat de l'ajut:

Ajut de 2.000 euros per treballador en situació d'ERTO actiu, a data 31 de gener de 2021, amb un màxim de 30.000 euros per beneficiari.

Requisits:

  • Tenir treballadors en ERTO actiu a 31 de gener de 2021.
  • Mantenir el mateix nombre de treballadors a 31 de desembre de 2021, respecte el 31 de desembre de 2020.

En cas d'incompliment per part del beneficiari, és revocarà la subvenció i haurà de reintegrar la totalitat de la subvenció rebuda, més els interessos de demora corresponents.

Per fer el càlcul del nombre de treballadors, calç tenir en compte el nombre total de treballadors, independentment del tipus de jornada.

Presentació de sol·licituds: El tràmit per demanar l'ajut s'obrirà dilluns 15 de febrer, i és podrà fer fins al dia 22 de febrer de 2021.

Més informació i tràmits:  https://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article/ajuts-empreses-en-erto

 

Ajuts extraordinaris per a personis autònomes enfront la COVID-19 ( febrer 2021)

El proper dia 19 de febrer s'obrirà un nou registri perquè personis treballadores autònomes s'inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d'ajuts. Com en la darrera convocatòria els personis que s'inscriguin seran considerades sol·licitants de l'ajut sense que hagin de fer cap altre tipus d'actuació i podran resultar-ne beneficiàries si compleixen els requisits establerts a la corresponent convocatòria.
Beneficiaris: Professionals autònoms que exerceixin una activitat econòmica com a persona física a títol individual, mutualistes, societaris, socis cooperativistes, tots fins a un màxim de 6 personis (titulars inclosos).

Presentació de sol·licituds: Donis dels 9 del matí del 19 de febrer fins al 26 de febrer als 3 de la triga.

Més informació i tràmits:https://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article/inscripcioprevia_autonoms_2021-00001

 

La presentació dels sol·licituds és farà telemàticament pel Canal Empresa, omplint el model formalitzat que és podrà trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d'Empresa i Coneixement, un cop és publiqui la convocatòria en el DOGC.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat