Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

La Granja Torres de pollastres Pota Blava obri una botiga digital

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant els mesos de confinament per la COVID-19, la Granja Torres- Granja Municipal Pota Blava va començar a oferir un servei digital de comandis a domicili. Aquells primers passos han fructificat en una plataforma de comerç electrònic i distribució de producte fresc elaborat a la Granja.

A través de la plataforma www.granjatorres.com és pot comprar pollastre, gallina, polleta, va capar i ous Pota Blava, a més d'una gran varietat de productes càrnics i d'aviram: pollastre de corral, conill, gall d'indi, hamburgueses... Els productes estavella són els elaborats amb pollastre de la Raça Prat: croquetes, lassanya, canelons i un rostit cuinat a l'estil tradicional. L'oferta és completa amb una selecció de verdures de temporada de la Cooperativa Agrícola del Prat.

La granja, propietat de l'Ajuntament i explotada per la família Torres, és dedica a la cria i comercialització dels pollastres de la raça catalana del Prat, coneguts també com a Pota Blava. L'aviram rep una alimentació basada en un pinso amb més de 65 % de cereals, i una duració mínima de criança de noranta dies, tot i que la Granja Torres treballa amb Pota Blava de fins a 120 dies.
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat