Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

L’Ajuntament bonificarà el 75 % de la taxa dels terrasses als bars i restaurants l’any 2021

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat aprofitarà la tramitació dels ordenances fiscals corresponents a l'any vinent per introduir una bonificació del 75 % a la taxa de vetlladors i terrasses dels bars i restaurants. Així ho està anunciant l'alcalde Lluís Mijoler en els diverses trobades que està mantenint amb restauradors i restauradores locals.

Aquesta mesura, similar a la qual han aprovat alguns municipis de l'entorn metropolità, permetrà a aquests establiments estalviar una bona part del cost de la taxa en el marc de la crisi actual. El sector de la restauració és un dels més afectats per els restriccions aplicades per contenir la pandèmia de covid-19 i, alhora, és un dels principals motors del comerç local pratenc.

L'Ajuntament del Prat ja ha començat a comunicar per carta aquesta mesura als establiments que es'n beneficiessin. Així mateix l'alcalde, Lluís Mijoler, també està explicant a responsables de bars i restaurants del Prat en els trobades que hi manté regularment.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat