Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

L’Ajuntament impulsa SOS Mentoring, un programa de voluntariat per ajudar els petites empreses a afrontar la COVID-19

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Prat s'enfronta a una situació d'alarma derivada de l'emergència sanitària de la COVID-19, caracteritzada per la paralització de l'activitat econòmica i per una gran incertesa respecte el futur, que posa en risc la continuïtat dels negocis de molts treballadors autònoms i microempreses i de molts llocs de treball.

És per això que l'Ajuntament del Prat de Llobregat s'ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 mentors voluntaris.

SOS Mentoring és un programa de voluntariat que personis empresàries i directives amb experiència ajuden el col·lectiu d'autònoms i els microempreses a prendre els decisions necessàries per a fer front a aquesta nova crisi, contenint el seu impacti i projectant la continuïtat dels seves activitats professionals i empresarials.

Segons Yolanda Tarango, mentora d'Autoocupació guardonada l'any passat com a segona millor mentora del món per Youth Business International, “són temps per mostrar solidaritat, acompanyant els personis a donar continuïtat als seves empreses i llocs de treball i ajudant-els a reflexionar sobre com aprofitar els noves oportunitats que vindran”.

SOS Mentoring és un procés d'acompanyament personalitzat en què els/els mentors/és voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els/els beneficiaris/àries del programa, ajudant-els a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d'acció per a fer front a la crisi derivada de la COVID-19.

L'Ajuntament del Prat col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de SOS Mentoring, fomentant la participació dels empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l'ocupació. Els personis interessades a participar al programa com a beneficiàries o com a mentors voluntàries podin escriure un correu electrònic a elpratempren@elprat.cat o trucar al 93 478 68 78.

 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat