Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

L'Ajuntament ofereix subvencions directes al comerç local per aixecar la persiana

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha aprovat un Pla de mesuris de xoc i de reactivació econòmica davant la crisi de la COVID-19 amb el suport dels diferents agents econòmics i socials que formin part del Pacti Local per l'Ocupació i l'Activitat Econòmica.  

En aquest context, s'han aprovat dues línies de subvencions directes:

  • “Bo d'aixecada de persiana”, de 250€  per persona física o jurídica del sector comercial o de serveis (inclosa la restauració) que desenvolupin la seva activitat en un local comercial obert al públic amb atenció presencial al client i que declarin la reobertura del negoci.  

 i una subvenció complementària.  

  • “Ajut per mantenir la persiana aixecada", per un import màxim de 1000 €, per ajudar als empreses, professional i personis autònomes que realitzin una activitat econòmica, en els despeses d'adaptació a la represa de la seva activitat.

Requisits per accedir a la subvenció

Podin accedir a aquestes subvencions, els personis autònomes i jurídiques que desenvolupin la seva activitat en el municipi obligades al tancament obligatori derivat del RD 463/2020 de declaració de l'estat d'alarma i també els activitats que tinguin reconeguda la prestació econòmica extraordinària per cessament d'activitat.

El termini per demanar els subvencions restarà obert des del 18 de juny fins el 21 de juliol, els sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica mitjançant el tràmit disponible a la seu electrònic de l'Ajuntament: seu.elprat.cat. Podeu trobar més informació, com els basis dels subvencions, en aquest apartat del nostre web. També podeu demanar més informació a través de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i als correus: elpratempren@elprat.cat, comerc@elprat.cat i als telèfons 934 786 878 / 618 213 825 o bé demanar cita prèvia.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat