Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

L’Ajuntament posa en marxa un projecte per impulsar la promoció i reactivació de l’activitat econòmica als Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) del Prat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat, en col·laboració amb l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB, està posant en marxa projectes per impulsar la promoció i reactivació de l'activitat econòmica als polígons d'activitat econòmica (PAE) del territori.

 

En aquests moments, s'està realitzant un projecte per a l'actualització i el manteniment de la informació referent als PAE de l'AMB. Aquesta informació relativa als polígons i als seus serveis serà de molta utilitat tant per als tècnics municipals com per els empreses i teixit econòmic del nostre territori.

 

L'Ajuntament ha contractat a una empresa especialitzada en la recollida i el tractament de dades per tal de començar els accions relacionades amb el treball de camp durant la primera quinzena d'octubre. Aquesta treball serà molt important a l'hora de confeccionar el cens d'empreses, a més de recollir els característiques més significatives del PAE.

 

Durant la visita a camp, aquesta empresa anirà correctament documentada i portarà en tot moment una carta de vinculació al present projecte i a l'AMB perquè pugui ser identificada amb facilitat.

 

Disposar d'informació de qualitat i actualitzada dels PAE metropolitans és clau per conèixer l'activitat econòmica i els potencialitats d'inversió productiva al nostre territori per tal de  poder promoure'l i enfortir-el.

 

A més a més, s'està treballant en un altre iniciativa vinculada que és preveu que properament entrarà en funcionament, la qual serà la creació d'una Oficina de Polígons d'Activitat Econòmica al Prat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat