Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

L'ús correcte dels guants en els establiments alimentaris

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Qui porta guants te una percepció de seguretat que pot fer que els utilitzi de manera inadequada. És perd la sensació de tenir els mans brutes i indistintament és toquin diners, elements de neteja, aliments i, fins i tot, la cara o la mascareta.

Durant la manipulació dels aliments els mans s'han de mantenir sempre netes. Us els heu de netejar bé, amb aigua calenta i sabó, i eixugar-els després, i fer-ho els vegades que calgui i de manera sistemàtica.

Si decidiu utilitzar guants, calç que en feu un bon ús per evitar la transmissió de microorganismes.

Com heu d'utilitzar els guants?

Abans de posar-vós els guants sempre us heu de treure els anells i similars, i calç que us renteu els mans amb aigua calenta i sabó durant 20 segons, i que a continuació us els eixugueu bé. Mai heu d'anar amb els guants posats al lavabo, ni us podeu mocar o tocar-vós la cara o els cabells. Si calç fer-ho, ha de ser amb els mans nues, i tot seguit calç que us els renteu a fons.

Quan és recomana utilitzar guants?

L'ús dels guants s'ha de restringir a la manipulació d'aliments llestos per al consum, sense combinar-ho amb altres activitats. Sempre calç canviar els guants de forma periòdica, com a mínim cada hora, i, mentre és portin posats, els mans s'han d'anar rentant igualment com si no es'n portessin.
En el cas de tallar embotit, formatge o similar, és millor que agafeu els talls amb pinces, i que eviteu tocar-els amb els mans, sigui amb guants o sense.
En l'embena d'aliments, és preferible que no és portin guants, i calç netejar-se'ls mans sistemàticament. Els vostres clients és fixen quins productes remeneu amb els mateixos guants i si us renteu o no els mans.

Quin tipus de guants heu de fer servir?

Calç que és facin servir guants de nitril o vinil. A l'envàs dels guants ha de constar que és podin destinar a la manipulació d'aliments o hi ha d'haver el pictograma d'un got i una forquilla. Utilitzar guants de color blau és un encert, atès que, si algun fragment de guant passa als aliments, el podreu distingir amb facilitat. No és recomana fer servir guants de color negre, ni tan sols per servir als taules en la restauració, ja que no s'hi veu la brutícia.

Vídeo explicatiu


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat