Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Nova edició de cursos subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Centre de Promoció Econòmica iniciarà properament una nova programació de cursos subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, tot i que aquest any encara no s'han acabat els formacions anuals degut a la pandèmia del covid-19.

Un dels cursos que està encarant la recta final és el de Soldadura Mig Mag i Soldadura d'Oxigàs, en què 11 alumnes continuen formant-s'en un ofici molt demandat pel mercat laboral. Aquest any, el grup inicial estava format per 12 homes i 3 dons, cosa poc habitual en un ofici molt masculinitzat.

El Centre de Promoció Econòmica a posta per formar la ciutadania en aquelles competències importants per millorar la seva ocupabilitat. Aquest any s'han pogut impartir cursos d'anglès des del nivell A1 fins al B1, i els certificats de professionalitat de soldadur esmentats, així com dues de perfil d'auxiliar administratiu, un dels quals encara està en funcionament i dins l'àmbit logístic, el certificat d'Organització del transport i la distribució.

El Centre de Promoció Econòmia agraeix a l'alumnat i al professorat la seva implicació, flexibilitat i esforços davant dels canvis que ha calgut implementar per adaptar-ses a la nova situació, ja que seguint la normativa de Salut en prevenció de contagis, s'han hagut de reduir l'aforament dels aules i els cursos han hagut de realitzar-se de forma virtual o semipresencial.

Si voleu informació sobre els cursos podeu trobar-l'a: https://online.elprat.cat/actividadesweb/web/index.html


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat