Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Nova edició del Projecte Singular "Jove, al Baix el teu decideixes!"

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Projecte Singular és una iniciativa comarcal liderada pel Consell Comarcal el Baix Llobregat en la qual participin diferents ajuntaments i entitats de la comarca. Dóna als joves l'oportunitat de rebre orientació professional i definir un itinerari ocupacional individual, formar-s'en una ocupació i fer pràctiques en empresa, amb possibilitats d'accedir a un contracte laboral i/o retornar al sistema educatiu.

Aquest programa s'adreça a personis joves d'entre 16 i 29 anys, en situació d'atur, majorment inscrites a la Garantia Juvenil però també podin participar joves ocupats que cerqui  una millora d'ocupació en el moment d'iniciar el programa, amb o sense graduat en ESO o CFGM i que no han continuat estudiant.

La durada prevista del programa és d'octubre del 2020 a juliol 2021.

Enguany, el Centre de Promoció Econòmica juntament amb Mercabarna prepararà als joves com a Auxiliars de magatzem i faran pràctiques en empreses del Prat del Llobregat i voltants.

Per a més infomació o inscripció contacteu amb Cristina Giménez  (gimenezm@elprat.cat) o truqueu al 636 407 872.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat