Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Nova oferta formativa per a empreses d'economia social i cooperativa

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Un any més, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat posa en marxa un pla formatiu adreçat específicament a empreses d'economia social i treballadors i treballadores dels entitats, i en general, a personis interessades o que volen emprendre dins del sector cooperatiu i de l'economia social i solidària.

8 cursos i tallers gratuïts

El pla formatiu inclou 8 cursos i tallers gratuïts d'adobi durada adreçats específicament a empreses d'economia social i treballadors dels entitats, i en general, a personis  interessades o que volen emprendre dins del sector cooperatiu i de l'economia social i solidària. Són accions formatives amb l'objectiu de transmetre coneixements i habilitats, facilitant als participants eines i recursos necessàries per gestionar una iniciativa empresarial en l'àmbit de l'economia social i cooperativa i amb temàtiques diverses i específiques.

Aquestes han estat dissenyades conjuntament amb la Taula de l'economia social i cooperativa del Prat que responen a necessitats formatives expressades per els entitats locals, amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L'any 2020 és van realitzar 8 accions formatives, amb 84 personis participants, i és van realitzar virtualment adaptant-s'a la situació sanitària. Enguany, l'ofereix formativa també s'ajusta i la majoria de tallers seran online.  

La inscripció és obligatòria i és pot realitzar a través d'online.elprat.cat . Per més informació visiteu el web https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio o contacteu per correu electrònic economiasocial@elprat.cat o telèfon 93 478 68 78.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat