Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Noves ajudes al sector turístic per pal·embolicar els efectes de la crisi de la COVID-19

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Govern de la Generalitat de Catalunya obrirà en els propers dies una nova línia de subvencions per a empreses i professionals autònoms del sector turístic que s'hagin vist afectats per els conseqüències de la crisi de la COVID-19. És tracta d'una aportació única per beneficiari d'entre 1.000 i 10.000 € en funció de la tipologia de l'empresa o professional sol·licitant.

Amb la publicació de la convocatòria ja és podin consultar els requisits i els condicions que calç complir per optar a aquests ajuts, que encara no és podin tramitar. Els formulari de sol·licitud estarà disponible al Canal Empresa en els propers dies, segons la Generalitat, però no s'ha especificat quan. Els sol·licituds s'acceptaran per ordre d'arribada.

Aquesta segona línia d'ajuts està dirigida a tots aquells col·lectius del sector turístic que no és van poder beneficiar de la primera tongada de prestacions directes, que és va engegar a l'abril.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat