Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

S’àmplia l’ofereix de programis de formació i inserció al Prat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat treballa perquè tot el jovent de la ciutat pugui tenir oportunitats de continuar la seva formació després de l'etapa obligatòria, especialment qui no ha acreditat el títol d'AIXÒ.

Una dels vies de continuïtat formativa són els programis de formació i inserció (PFI),que ofereixen a joves d'entre 16 i 21 anys que no han acabat l'AIXÒ i que volen tornar al sistema educatiu, l'oportunitat de disposar de l'aprenentatge necessari per poder accedir al mercat de treball.

Actualment, al Prat és fan 6 modalitats de PFI:

Institut Ses Salines
Auxiliar de jardineria: vivers i jardins
Auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica

Institut Illa dels Banyols
Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització
Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració
Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers
Auxiliar d'operacions aeroportuàries (nou)

Novetat d'aquest curs

L'Institut Illa dels Banyols ha ampliat la seva oferta de PFI amb el curs d'auxiliar d'operacions aeroportuàries. Aquest curs capacita l'alumnat per efectuar operacions d'auxiliar d'atenció a passatgers i de tractament d'equipatges i mercaderies en terminals d'aeroports. També el capacita per dur a terme tasques d'assistència a aeronaus en rampa, seguint els instruccions rebudes i amb la qualitat requerida; i per donar resposta als necessitats dels personis amb discapacitat, en aplicació de la normativa vigent, incorporant els principis d'accessibilitat universal, respectant els mesuris de seguretat operacional i complint el pla de prevenció de cingles laborals i mediambientals.

L'Institut Illa dels Banyols ja disposa d'ofereix de cicles formatius de grau mitjà i grau superior de la mateixa família professional, per la qual cosa disposarà dels tres nivells formatius possibles.  
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat