Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Suport unànime del ple del Prat al sector de la restauració per impulsar la seva recuperació front a la crisi de la Covid

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El ple municipal del Prat, celebrat avui dimecres 4 de novembre, ha volgut mostrar el seu suport al sector de la restauració, davant de l'impacti econòmic que li ha suposat la crisi de la Covid, arran dels mesuris restrictives, per contenir la pandèmia, que impedeixen que pugui desenvolupar el conjunt de la seva activitat amb normalitat.

Concretament, el ple ha aprovat per unanimitat una declaració que insta la Generalitat a “esgotar totes els possibilitats” per donar ajuts econòmics compensatoris a la restauració que pal·liïn l'impacti econòmic de la pandèmia sobre el sector. També és demana a la Diputació de Barcelona una línia específica d'ajudes per als ajuntaments amb aquesta finalitat. Així mateix, s'expressa el compromís del consistori de treballar en el si de l'Acord de Ciutat per a la reconstrucció social i econòmica del municipi "Llaura més que mai el Prat ", juntament amb els agents socioeconòmics locals, noves línies de suport municipal en aquesta direcció.

Fins al moment, l'Ajuntament del Prat ja ha concedit més de 300 ajuts als comerços per la crisi de la Covid per un valor total de 162.000 euros, segons dades de principis d'octubre. A més, en el ple municipal del mes passat, és va obrir una nova convocatòria de subvencions amb aquesta finalitat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat