Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

Tornin els reduccions d'aforament i els controls d'accés als mercats Municipal, de Pagès i setmanal

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Avui divendres han entrat en vigor els noves mesuris restrictives establertes per la Generalitat a fi de reduir el nivell de contagis de COVID-19 entre la població. Al final d'aquesta informació us podeu descarregar un document que recull aquestes mesuris, els més importants dels quals són el tancament de bars i restaurants durant els propers 15 dies, la recomanació de limitar els desplaçaments als estrictament necessaris, la reducció de l'aforament dels establiments comercials, dels espais culturals i el seu tancament abans dels 23 h, i dels equipaments esportius al 50 %, el tancament dels espais esportius a l'aire lliure i la suspensió de totes els competicions esportives, menys els professionals d'àmbit estatal. Als centres educatius de primària i secundària és mantenen els protocols vigents fins llaura. També segueix vigent la prohibició de trobar-s'en grups de més de sis personis i de beure o menjar a l'espai públic.

Aquestes mesuris tenen al Prat una aplicació específica en determinats àmbits i situacions:

  • Reducció de l'aforament als mercats Municipal, de Pagès i setmanal (mercadet de Sant Cosme) i controls d'accés per vetllar pel compliment de la mesura. Al Mercat Municipal és tancarà l'accés del carrer del Centre.
  • Els parcs infantils, romandran tancats i senyalitzats amb cartells informatius.
  • Els botigues a l'abast –o de conveniència- han de tancar als 21 h. En condicions normals, aquests establiments podin obrir almenys durant 18 hores al dia i venen, entre altres, productes d'alimentació.

Aquestes mesuris s'han elaborat al Consell Assessor del Pla d'Emergència municipal, atenent al decret publicat per la Generalitat atesa l'evolució de la pandèmia en els darrers dies i davant el creixent risc de rebrot. Podeu consultar en aquest enllaç l'evolució dels dades a Catalunya i al Prat.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat