Contacta amb BuscaPrat


 
Estem en...
Passatge Arús, 9
El Prat de Llobregat, 08820
Barcelona
Tel. 93 479 68 24

 
Contacta amb nosaltres
Nom

Correu electrònic

Telèfon
D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de CERCA PRAT SCP amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça PASSATGE ARUS 9, 08820- EL PRAT DE LLOBREGAT, BARCELONA.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Així mateix, en virtut del que disposa l'article 21.2 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informo que es realitzen enviaments de comunicacions comercials referents a productes o serveis similars, als serveis contractats, que considerem puguin ser del seu interès.

Podrà oposar-se a l'enviament d'aquestes comunicacions a qualsevol moment, dirigint-se al següent correu electrònic: info@buscaprat.com

L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat