AE Prat
ESPORTS
AE Prat

[Club] Nova temporada, noves il·lusions

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Junta Directiva de l'Associació Esportiva Prat vol enviar un missatge a tota la gent que forma i que envolta el club. En clau primer equip, tanquem un curs històric i complicat en el tram final, però n'obrim un d'esperançador i motivador. Som potablava!

Missatge de la junta directiva:
 
“Tornarem.
 
Ens aixequem tots junts per afrontar el repte de la nova temporada al grup català de la Tercera Divisió, que segur que estarà plena d'il·lusió i d'ambició per part nostra.
 
Hem deixat enrere una altra campanya històrica a Segona Divisió B, farcida de somnis, en què hem lluitat i hem competit contra grans clubs (com el FC Barcelona, el València CF, l'Hèrcules CF, la UE Lleida, el Vila-real CF, el RCD Mallorca, el CD Alcoià, el RCD Espanyol...) que ens superaven en pressupost, però no en il·lusió. Quan només faltava una jornada per al final, els nostres somnis és van trencar...
 
Gràcies, equip! Gràcies, cos tècnic! Per la professionalitat i per l'lliura. I també gràcies a la col·laboració sempre present de l'Ajuntament del Prat de Llobregat i a l'aportació econòmica dels sponsors i els patrocinadors. I sobretot volem agrair el suport dels socis i sòcies, que amb seu abonament és vinculin i és comprometen amb el club cada temporada. D'altra banda, volem fer una crida als aficionats que exigeixen però que no és comprometen, dir-els que a ells també els necessitem dins.
 
Donis de la Junta Directiva de l'Associació Esportiva Prat, volem animar-vós i il·lusionar-vós a tots per seguir fent història. Per part nostra, només podem prometre treball, dedicació i el màxim compromís.
 
Tornarem a lluitar.
Tornarem a sofrir.
Tornarem a vèncer.
 
Abona't i gaudeix!”


I, com cada any, el club posa a la disposició dels seguidors de l'AE Prat un ampli ventall de possibilitats per fer-se soci, amb diversos preus i serveis, per tal que cada afeccionat pugui escollir l'abonament que més li convingui. A més a més dels principals serveis, tots els socis de l'entitat gaudiran d'avantatges i descomptes a l'hora d'adquirir els productes oficials de l'equip i en altres ocasions que puguin sorgir durant la temporada.
 
Soci vip – 250 €
-Pot accedir lliurement al Municipal Sagnier en tots els partits de lliga i Copa Catalunya.
-Està exempt de pagar el suplement en els jornades econòmiques que declari el club.
-Gaudeix d'un accés exclusiu a la zona central de la tribuna coberta de l'estadi.
 
Soci especial – 165 €
-Pot accedir lliurement al Municipal Sagnier en tots els partits de lliga i Copa Catalunya.
-Està exempt de pagar el suplement en els jornades econòmiques que declari el club.
-Gaudeix d'un accés exclusiu a la tribuna coberta de l'estadi.
 
Soci general – 100 €
-Pot accedir lliurement al Municipal Sagnier en tots els partits de lliga.
*Haurà de pagar el suplement en els jornades econòmiques que declari el club i que s'aprovin en l'assemblea.
 
Soci infantil – 5 €
-Pot accedir lliurement al Municipal Sagnier en tots els partits de lliga.
-Està exempt de pagar el suplement en els jornades econòmiques que declari el club.
*Per obtenir aquest abonament, calç presentar el carnet d'identitat i haver nascut entre l'any 2003 i el 2017.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat