AE Prat
ESPORTS
AE Prat

[Primer equip] Els cares noves del cos tècnic

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A part dels deu incorporacions de futbolistes, la directiva de l'entitat i els entrenadors del primer equip també anunciïn el fitxatge de dos membres del nou cos tècnic. És tracta de Toni Ribas, entrenador de porters, i Raúl d'Amo, preparador físic. Benvinguts al Sagnier!

L'equip tècnic del primer equip per a la temporada 2017-18 tindrà dues cares noves, després dels baixes del preparador físic David Martín, per incompatibilitat amb altres feines, i de l'entrenador de porters Manolo Anguas, per decisió tècnica (tot i que continuarà amb la seva taverna al futbol base del club). Així doncs, s'incorporessin a la disciplina liderada per Pedro Dólera l'entrenador de porter Toni Ribas i el preparador físic Raúl d'Amo, que ja van participar aquest dijous en la sessió de coneixença i presentació al Municipal Sagnier.
 
Tant el Toni com el Raúl arribin al Prat avalats per la gran feina que han realitzat en altres clubs de similar entitat i de ben segur que sumessin molt, l'un per afinar el rendiment dels dos guardians de la porteria i l'altre per mantenir tots els futbolistes en el to físic adequat. Sigueu benvinguts al Prat!
 

Toni Ribas
 
Càrrec: entrenador de porters
 
Data de naixement: 19/4/1962
 
Equips anteriors: CE l'Hospitalet, CE Europa i UE Cornellà.

 (foto: Àngel Garreta)
 

Raúl d'Amo
 
Càrrec: preparador físic
 
Data de naixement: 9/1/1983
 
Equips anteriors: CF Muntanyesa i UE Castelldefels.


 
Cos tècnic primer equip 2017-18
 
Primer entrenador: Pedro Dólera

Segon entrenador: Dani Contreras

Entrenador de porters: Toni Ribas

Preparador físic: Raúl d'Amo

Delegat: Joaquín Ruiz

Fisioterapeuta: Albert Barber

Responsable de scouting: Andrés Bretones

Encarregat de material: Juan González

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat