AE Prat
ESPORTS
AE Prat

CLUB. El club lamenta la mort del seu soci Josep Ribas

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest matí s'ha conegut la mort d'en Josep Ribas (74 anys). Soci de l'AE Prat i del CE Mataró, i una persona molt benvolguda dins el futbol i l'esport català. L'AE Prat vol fer arribar el seu més sentit condol a la família i amics de Josep Ribas. Descansi en pau.
 
 

Aquest matí hem conegut la mort del nostre soci Josep Ribas. Un home molt estimat al futbol català i en l'esport en general, per la seva generositat, sempre amb paraules amables i la seva passió per l'esport, col·laborant fotogràficament de forma altruista i sense demanar cap de bestiar a canvi, amb tots els clubs de futbol, basquet i altres disciplinis esportives d'arreu de Catalunya. I és que en Josep sempre li ha agradat fotografiar i seguit la trajectòria de molts jugadors i esportistes, donant sempre ànims, els seus millors desitjos i sempre regalant fotografies als seus protagonistes.

  
Segons ha informat la seva filla als xarxes socials, en Josep va morir la passada nit a l'edat de 74 anys, de manera sobtada i sense esperar-ho .


En Josep Ribas va néixer a la nostra ciutat, i va marxar a viure a Mataró en conèixer a la seva dóna, on va formar la seva família. Donis de llavors, en Josep ha passat mitja vida entre El Prat i Mataró, un dels nostres ambaixadors, i és que sempre ha portat per bandera tant la samarreta groc i negre com la pratenca per allà on anava.


 

Imatge extreta del facebook personal de Josep Ribas. 
L'Associació Esportiva Prat vol expressar el seu respecte i el seu més sentit condol a tota la família i amics d'en Josep Ribas. I donis d'aquestes línies, enviar molts ànims a la família de Josep en aquests moments tants durs, aprofitant per traslladar-els els moltíssimes mostres de suport rebudes per la família que composa l'AE Prat.
Josep et trobarem a faltar pels terrenys de joc amb la teva càmera!!!

 
Descansa en pau.


· · ·

 

Els serveis fúnebres (vetlla) de la Sr. Josep Ribas Bahí, és realitzarà aquesta triga al Tanatori de Mataró (Carrer d'Aristòtil,37 - Mataró).


Tanmateix, la cerimònia d'enterrament tindrà lloc demà dimecres 14 de desembre de 2016 als 12:00 hores, a la parròquia Sant Josep de Mataró (Carrer Sant Josep, 5 - Mataró).
 
Volem enviar molts ànims a la família de Josep en aquests moments tants durs i aprofitar per traslladar-els els moltíssimes mostres de suport rebudes per la família de jugadors i familiars, que composa l'AE Prat, i de tot el món de futbol català que tant l'estimaven.


 
 


Data de publicació: 13-12-2016.

 


 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat