AE Prat
ESPORTS
AE Prat

Club. Agra

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'AE Prat ha rebut en els darrers dies l'agraïment de l'Hospital de Sant Joan de Déu per haver-hi col·laborat amb la campanya de Polseres Candeles on és va recaptar un total d'1.054 euros als polseres distribuïdes a la carpa instal·lada al Sagnier. Uns diners que aniran destinats a la investigació del càncer infantil.


El club ha rebut en els darrers dies l'agraïment de l'Hospital de Sant Joan de Déu per haver-hi col·laborat amb la campanya de Polseres Candeles on és va recaptar un total d'1.054 euros als polseres distribuïdes a la carpa instal·lada al Sagnier. Uns diners que aniran destinats a la investigació del càncer infantil.


A continuació us deixem aquesta carta d'agraïment al nostre club -emesa per l'Hospital de Sant Joan de Déu- a la qual fèiem referència.
 

 

Aprofitem aquesta ocasió per proporcionar-vós tota la informació que ens han posat al nostre abast.

 
 

 


Així com l'última memòria d'activitat de laboratori d'investigació del càncer infantil per què podeu conèixer millor els projectes que és podin portar a terme gràcies a totes aquestes donacions.
 


 

Data de publicació: 06-05-2016.

 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat