AE Prat
ESPORTS
AE Prat

Club. A dalt una nova edici

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Emmarcat dins la 43a Fira Avícola Raça Prat - i com ja és habitual - el club pratenc tornarà a ser present a la mostra d'entitats, que enguany a dalt a la seva 14ena edició, i que se celebra al recinte firal calç guanya aquest proper cap de setmana.
 


Avui divendres 16 de desembre obri els seves ports la Fira Avícola Raça Prat - que enguany a dalt a la seva 43a edició - i que s'allargarà fins al pròxim diumenge 18 de desembre. La Fira Avícola és una experiència festiva i lúdica que combina la tradició i la identitat que aportin els productes de la terra, com el pollastre pota blava i la carxofa Prat, i l'activitat econòmica local, la restauració i el comerç.
 

Dins el marc de la Fira Avícola trobem també la Mostra d'Entitats, l'espai on els entitats del Prat és troben amb la ciutadania i és donin a conèixer amb els estands i els activitats. Amb una inscripció de més d'un centenar d'entitats i on el club pratenc tornarà a ser present com ja és habitual de la mostra. A l'estand de l'AE Prat - que enguany és troba situat al número 35 de la carpa de mostra d'entitats del recinte firal calç guanya - tindreu l'oportunitat d'apropar-vós per conèixer tot el projecte que el club porta a terme, fer-et soci del club, inscriure al futbol base, així com la compra de marxandatge o l'adquisició dels últimes participacions per a la grossa de nadal entre altres activitats.

 

 


A continuació us deixem el plànol de la mostra  d'enguany perquè localitzeu ràpidament el nostre estand. Ús i esperem a tots i totes.
 

MAPA DE SITUACIÓ DE LA MOSTRA D'ENTITATS  

 
DATIS i HORARIS
 
Divendres 16 de desembre,
 
de 19:00h. a 21:00h.
 
Dissabte 17 de desembre,
 
de 10:00h. a 21:00h.
 
Diumenge 18 de desembre,
 
de 10:00h. a 21:00h.
 

 

 

LOCALITZACIÓ DEL RECINTE FIRAL CALÇ GUANYA


C/Tarragona amb Ctra. de la Marina.

 

 


 

 

 
Data de publicació: 16-12-2016.
 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat