AE Prat
ESPORTS
AE Prat

Club. Divendres, assemblea extraordinària

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest divendres, 27 de gener de 2017, se celebrarà al Casal Cívic del Prat de Llobregat una assemblea extraordinària per iniciar el procés d'eleccions de la nova junta directiva de l'entitat. Per a aquesta cita, quedin convocats tots els socis i sòcies de l'AE Prat.


L'Associació Esportiva Prat és dels seus socis, i són ells els que decidiran els nous responsables del club. Aquest divendres, 27 de gener de 2017, tindrà lloc al Casal Cívic del Prat de Llobregat (c/ El Gaiter del Llobregat, 31) als 19 h una assemblea extraordinària en què dimitirà oficialment la junta directiva actual, encapçalada pel president Luis Quiñonero, i s'obrirà pas a la convocatòria d'eleccions, amb l'explicació corresponent del procés. Amb tot, en aquest acte els socis i sòcies del club hauran d'escollir una junta gestora que s'encarregui del direcció del club durant els setmanes del procés d'elecció de la nova junta oficial.
 
Així doncs, esperem que tots els socis i sòcies pugueu assistir a l'assemblea extraordinària aquest divendres per seguir construint l'Associació Esportiva Prat entre tots!

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat