AE Prat
ESPORTS
AE Prat

Club. Solidaritat amb els més necessitats

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Durant aquest cap de setmana (dissabte 12 i diumenge 13 de març) instal·larem una carpa al Municipal Sagnier, en col·laboració amb el Punt Solidari, perquè puguis portar aliments de primera necessitat. Recordeu, sobretot brics de llet pasta i llaunes en conserva que, llaura per llaura, és el que més és necessiten.

COL·LABORA AMB ELS MÉS NECESSITATS


Continuant la política del club amb la seva campanya un AE Prat Solidari, i amb la línia de col·laborar amb els campanyes solidàries organitzades per associacions de la nostra ciutat, aquest cap de setmana -dissabte 12 i diumenge 13 de març- instal·larem una carpa al Municipal Sagnier, perquè puguis portar aliments de primera necessitat. Recordeu, sobretot brics de llet pasta i llaunes en conserva que, llaura per llaura, és el que més és necessiten.
 
Una campanya organitzada per El Punt Solidari del Prat i en col·laboració amb la Creu Vermella El Prat de Llobregat, Caritas i l'Ajuntament del Prat de Llobregat. A continuació us deixem l'entrevista que han fet els companys d'El Prat Ràdio aquest dijous al directiu de l'AE Prat Gabriel Soriano sobre la recollida d'aliments per al Punt Solidari que és realitzarà aquest diumenge al Municipal Sagnier.
 I també l'entrevista a Radi Marca, a partir del 3'45".
 
Què és el Projecte Punt Solidari?
 
El Punt Solidari, és un projecte de ciutat que treballa per minimitzar l'impacti de la crisi econòmica, coordinant tots els recursos locals de suport alimentari, d'higiene i de neteja per als famílies en seguiment als serveis socials. El servei és presta en conveni entre la Creu Vermella, Càritas i l'Ajuntament. 

 


 

 
Data de publicació: 11-03-2016.


 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat