AE Prat
ESPORTS
AE Prat

CLUB. Condol per la mort del nostre soci Lazaro Quiles

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Notícias de El Prat de Llobregat Barcelona

L'AE Prat acaba de conèixer aquesta mateixa triga la trista notícia de la mort del nostre soci Lazaro Quiles Clajer. Donis del club volem mostrar el nostre sentit condol, i enviar tot el nostre suport a la família de Lazaro. Descansi en pau.


Aquesta mateixa triga, el club ha rebut la trista notícia de la mort del nostre soci número 14, el Sr. Lazaro Quiles Clajer.


Lazaro Quiles, molt conegut a la nostra ciutat per la seva labor de conserge a l'institut Baldiri Guilera, i una persona molt lligada al nostre club. I és que a més de soci durant molts anys, Lazaro va ser delegat de l'equip amateur i del primer equip durant l'època dels anys 60.


Dijous 08 de febrer a partir a partir de   els 16:00h., s'obrirà la sala de vetlla número 2 al Tanatori del Prat de Llobregat, per donar l'últim adéu a Lazaro, que ens ha deixat als 75 anys d'edat.


Tanmateix, la cerimònia tindrà lloc el proper divendres 09 de febrer 2018 als 11:30 hores, al Tanatori del Prat de Llobregat (Camí de Calç Met Natrus, s/n). 


Volem enviar molts ànims a la família Quiles en aquests moments tants durs i aprofitar per traslladar-els els mostres de suport rebudes.


 
Data de publicació: 06-02-2018.

 


 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat