Club natació Prat
ESPORTS
Club natació Prat

El Club Natació Prat comença temporada!

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

¡Comencem temporada!

 

Divendres passat 21 de setembre de 2018 es va realitzar la presentació de les seccions del Club Natació Prat, en una jornada de portes obertes, on els familiars dels nedadors van poder gaudir d'una petita exhibició de cadascuna de les categorias que componen el nostre club.

Amb motiu de la Festa Major del Prat de Llobregat, el dissabte 29 de setembre de 2018 es va celebrar el Trofeu Festes del Prat de Llobregat, que aquest any ha marcat l'inici de la temporada per als nostres nedadors.

 

Agraïm al Club Natació Sant Boi i Club Natació Viladecans per haver participat en el nostre trofeu, permetent així que els nostres nedadors visquessin la seva primera jornada de competició de la temporada.

 

Des de la Junta Directiva, posem a la disposició dels socis un petit reportatge fotogràfic de tots dos esdeveniments, que es pot veure i descarregar des d'avui i durant el termini d'un mes al següent enllaç:

Descarregar aquí.

 

 

Bon inici de temporada chic@s, ara a seguir treballant en els entrenaments per millorar dia a dia. Recordeu, ¡conseguireis tot allò que us propongais, així que treballeu dur, constant i tindreu vostra recompensa!

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat