Club natació Prat
ESPORTS
Club natació Prat

1ª Jornada Prebenjamina – 3ª Jornada Benjamina

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Bona nit a tothom,

 

Us deixem la convocatòria per a aquest dissabte 15 de desembre de 2018 on els nostres nedadors Prebenjamines i Benjamins disputaran la ª 1 Jornada de Lliga Catalana Prebenjamina – 3ª Jornada de Lliga Catalana Benjamina aquí en el CEM Fons d'en Peixo. Els horaris seran els següents:

Escalfament Prebenjamín: de 15:00h a 15:15h.

Inici de competició Prebenjamín: a les 15:15h.

*Seran convocats els nedadors Prebenjamines a les 14:45h en recepció del CEM Fons d'en Peixo per poder passar junts.

**ELS NEDADORS BENJAMINS SERAN CONVOCATS A les 15:15H EN LA PORTA DEL CEM FONS D'EN PEIXO.

Descarregar (PDF, 235KB)

 

Com en cada jornada, sol·licitem el suport de pares i mares disposats a col·laborar en les funcions de vestuari i secretària.

 

Tambien, us volem recordar que aquest cap de setmana en la Fira Avícola i que el Club Natació Prat, té muntat un stand per promocionar el club… així que tot aquell que vulgui passar a veure'ns i tambien vulgui tirar una mà a promocionar el nostre club, pot passar tant als matins com a les tardes a col·laborar.

 

Us deixem un email d'Alberto Barquero, per a aquells que vulguin col·laborar tant en la competició del dissabte a la tarda com durant la Fira Avícola, perquè li enviï un correu oferint-se voluntari. El correu és: aa.barquero@hotmail.com

 

 

¡Ens veiem!

 

Club Natació Prat.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat