Club natació Prat
ESPORTS
Club natació Prat

Vestit de bany d'arrossegament per a entrenament

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Benvolguts socis,

 

Fa poc mes d'un mes el cos tècnic va decidir afegir als Alevins, Infantils i Juniors, un vestit de bany d'arrossegament/carrega per als entrenaments. Aquest vestit de bany és una bona opció per reforçar el treball de peus, tècnica, velocitat i resistència.

Per a aquests nedadors tan joves que no poden fer ús de maquinària de gimnàs, qualsevol petita ajuda en l'aigua és bona per la seva desarollo tant a nivell físic com a mental.

És per això que de cara a aquesta temporada en la mesura del possible us aconsellem que us aneu desplaçant a les botigues de mes confiança per poder adquirir aquest vestit de bany ja que de cara a la temporada que ve estaria ben que puguin usar-ho tots els nedadors. Si ja ho teniu, afegir-ho a la motxilla del vostre/a fill/a ja que ho usarem en entrenaments. Si no heu aconseguit encara el vestit de bany, no us preocupeu, els vostres fills no es quedaran sense nedar.

A més, el Club ha comprat samarretes tècniques per fer ús d'elles en entrenaments puntuals i així treballar mes encara en l'aigua aquests punts que comentem mes a dalt.

 

Us deixem dos botigues que per qualitat-preu, aquests vestits de bany estan molt bé.

  • Botiga Esportissim: (Carrer de Bolívia, 97, 08018 Barcelona). Horari de dilluns a dissabte de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h. Diumenges tancat.
  • Botiga Turbo: (Carrer Begur, 57, 08028, Barcelona. Just davant del Club esportiu Mediterrani). Horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:30h. Dissabtes de 10:00h a 13:00h. Diumenges tancat.

 

 

 

Gràcies,

Cos tècnic CN Prat.

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat