Club natació Prat
ESPORTS
Club natació Prat

Campionat de Catalunya Infantil-Junior

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Bon dia,

 

El cap de setmana passat des del divendres 14 al dilluns 17 de desembre de 2018 es va celebrar el Campionat de Catalunya d'hivern Infantil-Junior, en les instal·lacions del Club Natació Sabadell (piscina de 50m.),on el Club Natació Prat va tenir representació gràcies a les nostres nedadores Marta Robles Díaz i Sofia Romano Lorenzo en les jornades del diumenge.

 

Va començar el matí del diumenge nedant Marta amb la prova de 50m, Papallona, nedant una molt bona prova tant de tècnica com de ritme, aconseguint així millorar la marca que tenia en piscina de 50m. (00:33.86),aconseguint una nova i millor marca de 00:33.12.

La jornada de tarda continuava amb Sofia (en el seu primer Campionat de Catalunya),nedant 50m. Lliures, on gràcies a una bona sortida i a nedar amb ganes des d'un principi, va aconseguir millorar la seva anterior marca (00:31.26),aconseguint un nou temps de 00:30.66.

No li va ser tan ben la tarda a Marta en el 50m. Lliures ja que no va aconseguir nedar amb el bon estil que ens té acostumats… per tant tampoc va millorar temps fent 00:31.74 (00:30.73 temps que tenia anteriorment).

 

Des del Club Natació Prat volem felicitar a les nostres noies, ja que no és fàcil classificar-se per a un Campionat (sigui en piscina de 25m. o 50m.),amb això es demostra que han treballat molt per aconseguir la mínima i la classificació.

Tambien, volem felicitar i agrair l'assistència de Pau Martí Prieto, Marina Vicente Ortuño i Alejandra Pomes Garrido per haver volgut acompanyar a Marta i Sofia en el seu campionat. Amb això es demostra la bona harmonia que hi ha en l'equip i les ganes d'ajudar-se i animar-se els uns als altres (aquests tres nedadors van aconseguir fer-se la mínima per al Campionat però no van entrar en el tall per prova).

 

Un total de 17 mínimes (repartides en 6 nadador@s) es van aconseguir per aquest Campionat de Catalunya Infantil-Junior, però tan solament es van nedar 3 proves. Des del Cos Tècnic i Junta Directiva del Club, animem a tots els nedadors Infantils-Juniors al fet que segueixin treballant per aconseguir l'objectiu de classificar-se en el Campionat de Catalunya del proper mes de juliol.

 

 

¡Felicitats noies!

 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat