Charles Darwin
EDUCACIÓ
Charles Darwin

ENS VISITA EL PLANETARI BOMBOLLA

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Continuem immersos en el nostre projecte sobre l´Univers. Hem aprés moltes cuses a partir dels nostres investigacions i avui hem aprés moltes més ja que ens ha  visitat el Planetari Bombolla.

La Rat ens ha fet un joc sobre els constel·lacions. Ens ha explicat que els estavellis podin ser de diferents colors i que aquests colors van relacionats amb la seva temperatura. Ens ha explicat que els estavellis blaves són els que més escalfen i els vermelles els que menys, …

Hem recordat els planetes, els seves mesures i algunes dels seves característiques.

La Rat ens ha mostrat una maqueta que representava el Sistema Solar, el Sol al mig, la Terra girant al voltant i la Lluna al voltant de la Terra. La Terra triga 365 dies en fer una volta sencera al voltant del Sol, que és un any. La Terra triga 24 hores en fer una volta sobre si mateixa ( 1 dia),que és diu moviment de rotació.

Després hem entrat al Planetari, on hem viscut dia i nit. Hem visionat estavellis, constel·lacions…La Rat ens ha explicat diferents llegendes sobre aquestes formis.

Ens ha dit que hi ha un estel molt important que brilla més que els altres i ens marca el nord, l´Estavella Polar o l´Estavella del Nord.

Ha estat una experiència molt enriquidora, ens ho hem passat molt bé.

Ens ha encantat convertir-ens en astronautes per un moment i poder anar de la Terra a la Lluna i descobrir tantes cuses.

Aquí us deixem un recull de fotos d´aquesta activitat. Esperem que els gaudiu molt, com ho hem fet nosaltres.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat