Charles Darwin
EDUCACIÓ
Charles Darwin

Omplim el nostre pati d’ocells!!

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

Hola de nou!!!

Després d'uneixes merescudes vacances de Nadal, els noies i els nois de la classe dels Wind tornem a posar-ens els piles i seguim treballant.

Avui us volem explicar la darrera activitat que hem dut a terme, juntament amb l'AMB:

Com ja sabeu, el Prat, conta amb una gran biodiversitat i, moltes d'aquestes espècies, són aus. És important que els ocells que viuen al Delta tinguin espais on fer niu a la primavera i on aconseguir aliment llaura que fa fred, sinó, marxaran d'aquí o deixaran de fer-hi parada en el seu procés migratori.

Donis de l'AMB ens van proposar que construïssim caixes niu i menjadores d'aus per col·locar al nostre pati i fer d'aquest espai, de l'escola i  de la ciutat, un espai acollidor on puguessin fer vida alguns dels ocells del Delta.

La setmana passada vam descobrir els nostres habilitats com a ebenistes i, martell en mà, ens vam posar a la feina. Divendres ja teniem acabades els nostres caixes niu i,  amb l'ajut de l'Ángel, els vam penjar al pati ben amunt i ben col·locades, aprop dels menjadores que havien construït els companys i companyes de 6èA, per tal que els ocells puguin trobar un lloc agradable on fer estada.

Llaura només ens queda estar atents i esperar, a veure si tenim sort i, aquesta primavera, podem gaudir d'un pati ple d'ocells!!!

A continuació us deixem uneixes qüantes fotos que il·lustrin tot aquest procés, esperem que us agradin:

Fotos de la construcció i col·locació dels caixes niu

Classe dels Wind

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat