Escola del Parc
EDUCACIÓ
Escola del Parc

El Prat, la nostra Vila.

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'alumnat de 3r, durant setmanes ha estat descobrint cuses noves i interessants sobre el Prat. Van començar fent un itinerari, i a partir d'aquí els van anar sorgint preguntis: el Prat és un poble o una ciutat? El Prat sempre ha estat així? Quins són els edificis i carrers més importants del Prat?

Tots plegats van començar a treballar en grup. Van fer enquestes als famílies, van estudiar a fons els edificis més emblemàtics, van agafar mapes i van marcar itineraris, van marcar també els carrers més importants, …..

Amb tot això, s'ha creat una exposició al vestíbul de l'escola, la qual l'han compartit amb els famílies amb molta il·lusió. A l'exposició també és podin veure uneixes maquetis fetes de pobles i ciutats, històries inventades sobre el Prat, fotos antigues de la història del Prat i un espai de fotos dels protagonistes en llocs importants de la vila del Prat.

Tots i totes han gaudit molt, i sobretot, han conegut una mica més la seva vila, El Prat.

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat