Escola del Parc
EDUCACIÓ
Escola del Parc

X Jornada Tothom Educa

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

S'apropa la Jornada Tothom Educa i us volem detallar una mica més el seu contingut.

El  ponent serà Josep CastilloCoordinador del Postgrau en Direcció Estratègica de Centres Docents per a Ia Innovació i l'Èxit Educatiu de la Universitat de Vic i col·laborador en diferents publicacions que analitzen la relació de la participació dels famílies en l'èxit educatiu.

La conferència inicial porta per títol  La innovació educativa: una oportunitat en la relació família-escola i desplegarà els següents aspectes:

 La innovació educativa: a què respon? Què significa i quina finalitat te?

 L'escola. Un territori en tensió: funció i sentit de l'escola, tensió aprenentatge-acreditació, identitat professional, tensió ser-saber, cultura i gramàtiques escolars, tensió selecció-inclusió, sentit  de l'escola per a la ciutadania del s. XXI?

  Reptes,  cap a on anem? Quin pot ser el paper de l'entorn i els famílies en aquesta transformació? Per què la innovació pot ser una oportunitat de  noves relacions a establir? Què li demanem a l'escola, als famílies i a l'entorn?

La segona part consistirà en un treball de grup per compartir reflexions i propostes respecte els aspectes tractats. És un moment molt interessant per la possibilitats que genera el diàleg entre diferents agents de la comunitat. La part final guiada per Jordi Collet i a càrrec dels AMPA ens presentarà l'anàlisi del treball previ que s'està fent amb dobles eles sobre la relació família i escola.

Recordeu feu la inscripció en cas d'assistir!

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat