Escola del Parc
EDUCACIÓ
Escola del Parc

Celebrem la castanyada a 6è

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Com cada any, els alumnes de 6è, juntament amb els de 5è, hem estat els encarregats que aquesta festa tan entranyable al col·le surti endavant. Aquest any, hem tingut un nou repte, que s'adaptés a la nova situació Covid, però no ens hem tirat enrere i ho hem aconseguit, fent bingos als nens i nens des de P4 fins a 2n, perquè, tot i no poder entrar als classes, ho hem fet des de els seves ports. Hem creat plickers sobre la catanyada/halloween pels nens/és de 3r i 4t i hem gravat una sèrie de contes amb titelles perquè poguessin gaudir d'una nova edició de la castanyada tot aquell curs que volgués veure'ns en acció!

Creiem que el repte ho hem superat i hem aconseguit que tots/és gaudeixin d'una festa molt nostra però… una mica diferent.

Aquí us deixem alguna foto de la preparació de la festa a 6è. Els contes… arribessin perquè també els pugueu gaudir vosaltres.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat