Escoles més sostenibles
EDUCACIÓ
Escoles més sostenibles

Concurs adreçat als horts ecològics escolars

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest curs escolar els centres educatius us podeu presentar a 2 concursos, tots dos relacionats amb l'hort ecològic escolar:

El V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica s'adreça a tots els centres d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d'infants de Catalunya, amb l'objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l'agricultura i l'alimentació ecològiques i dels seves implicacions socials i ambientals, tant a nivell dels propis alumnes, com de la comunitat educativa en general.

Com a novetat d'aquesta edició, el termini de presentació serà de l'1 de juny al 15 de juliol del 2017. D'aquesta manera és podran presentar projectes o experiències pedagògiques que s'hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2016-2017.

El premi enguany també incorpora una varietat més àmplia de propostes, ja que podran optar-hi qualsevol tipus de projecte, experiència o material de promoció de l'agricultura i l'alimentació ecològica.


El Premi està impulsat pels Departaments de Territori i Sostenibilitat, d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d'Ensenyament amb la col·laboració de l'Associació Vida Sana i la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC).

IV edició del Premi d'Horts educatius ecològics, agricultura socialque convoca l'Associació Vida Sana i la Fundació Tríodes. 

Heu desenvolupat durant el curs 2016-2017 un projecte o una experiència relacionat amb l'hort escolar ecològic? Dons aprofiteu per participar en aquest concurs estatal!!El concurs te quatre categories de premis. En Aquí  trobareu els basis del concurs, així com un model de memòria i el full d'inscripció full d'inscripció


El termini de presentació del projecte va del 01/06/2017 al 15/07/2017Animeu-vós a participar..!!!!


acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat