Escoles més sostenibles
EDUCACIÓ
Escoles més sostenibles

Setmana de la Natura

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

PORTEM LA NATURA Als ESCOLES!
Us convidem a participar a la Setmana de la Natura (SN),que és celebrarà del 2 a l'11 de juny de 2017. L'objectiu d'aquesta Setmana és organitzar activitats arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la necessitat de tenir guareix de la natura i el medi ambient.
Us animem a organitzar activitats per la conservació del patrimoni natural i el medi ambient als vostres centres educatius, amb l'objectiu de fomentar la sensibilitat ambiental dels infants i joves.
Com hi podeu participar?
Organitzeu una activitat i pugeu-l'a la web www.setmananatura.cat
D'entre totes els escoles que organitzeu una activitat i en pengeu una fotografia als xarxes socials (etiqueta #setmananatura),és sortejarà un taller de natura gratuït a la vostra escola de la mà d'una entitat ambiental! A més, enviessin a tots els participants un braçalet solidari #setmananatura.

Podeu consultar tota la informació AQUÍ

Durant aquesta Setmana, els Centres de Fauna del Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen una sèrie de xerrades que podin ser del vostre interès.
La informació AQUÍ

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat