C's
POLÍTICA
C's

C’s demana que el govern aprofiti les obres de l'Avda Montserrat i habiliti un carril bici

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

C's demana que el govern aprofiti les obres de l'Avda Montserrat i habiliti un carril bici

bici2Fa uns dies han començat les obres per remodelar l'avinguda Montserrat que duraran dos anys aproximadament i que canviaran la fisonomia d'unes de les vias principals del Prat de Llobregat. Es tracta d'una obra molt costosa, tant en l'econòmic, com per les dificultats en el tragín diari per als veïns i comerciants de la zona durant tot aquest temps de reordenació urbanística. Davant una obra de tal embergadura, una obra que no és fàcil dur-la a terme per l'abans comentat, és important encertar amb el disseny final per fer un espai funcional i amè.

Després de la presentació per part de l'equip de govern del resultat final d'aquest projecte mitjançant un vídeo il·lustratiu de gran realisme, el Grup Municipal de C's trobem a faltar un element que creem podria ser de gran utilitat tant pels vecicnos i veïnes del poble com per al respecte al medi ambient: un carril bici que permeti desplaçar-nos amb total seguretat d'una part a l'altra del municipi o que per exemple, pugui ajudar a fer millor el seu treball a la unitat de la policia local que va amb bicicleta.

D'altra banda, cal ressaltar que en les promocions d'obra nova actuals ja es té present aquesta necessitat. Per exemple, s'estan disposant de carrils bicis a la urbanització de la zona de l'eixampli sud del Prat que està realitzant Vertix.

biciEn aquest sentit, el Grup Municipal de Ciutadans realitzem un prec en el Ple Municipal del mes de desembre, i vam tornar a insistir en aquest últim Ple del mes de gener, sol·licitant a l'equip de Govern que reconsiderés la possibilitat d'utilitzar aquesta gran i costosa obra pública, per disposar d'un carril bici i així poder circular amb total seguretat per aquest eix, i així demostrar que des de l'Ajuntament del Prat, realment apostem per un model de ciutat protectora amb el medi ambient.

En aquestes últimes setmanes estem observant com s'han de produir en algunes ciutats mesurades dràstiques per reduir l'alta contaminació, ja sigui no permetent estacionar a certes zones o directament impedir circular a determinats vehicles, depenent de la paritat o no de les seves matrícules. Des de C's creiem que no podem deixar passar aquesta oportunitat única i animem al govern a rectificar ja que creiem que és una bona iniciativa apostar per aquest tipus de vehicle cardiosaludable i zero-contaminant en el nostre municipi per molt diferents factors, però especialment per contribuir de manera efectiva amb la protecció mediambiental del nostre entorn.

Antonio Miguel Ruiz

Coordinador Agrupació C's El Prat de Llobregat

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat