C's
POLÍTICA
C's

Cs El Prat aconsegueix que s'aprovi la seva proposta per ampliar les unidades de suport als alumnes amb necessitats educatives especials (USEE)

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Cs El Prat aconsegueix que s'aprovi la seva proposta per ampliar les unidades de suport als alumnes amb necessitats educatives especials (USEE)

● El portaveu de Cs afirma que l'oferta actual és “insuficient” i assegura que “hi ha molt camí per recórrer si es vol aconseguir una escola 100% inclusiva

El Prat de Llobregat, dijous 6 d'abril de 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) del Prat de Llobregat ha aconseguit que el ple aprovi la seva proposta per ampliar les unidades de suport als alumnes amb necessitats educatives especials (USEE). El portaveu de la formació taronja en el consistori, Antonio Miguel Ruiz, ha explicat que actualment solament hi ha dos unidades de aquest tipus en els centres de primària i altres dues en els de secundària pel que “l'oferta és insuficient i amb molt camí per recórrer si es vol aconseguir una escola 100% inclusiva”.

Ruiz ha detallat que des del seu grup municipal s'ha sol·licitat aquest tipus d'unitats posat que es tracta d'un “potent recurs educatiu que serà molt beneficiós per als nens i nenes amb necessitats educatives especials del municipi“.

La moció presentada per Cs va ser aprovada per 4 vots a favor i 19 abstencions de manera que l'ajuntament del Prat instarà a la Generalitat a augmentar el nombre d'USEE en els centres educatius de primària i secundària. En aquest sentit Ruiz ha lamentat “la falta d'implicació i el nul suport per part de l'equip de govern (ICV-EUA i PSC) en aquesta iniciativa en abstenir-se en una votació d'una moció de gran importància social“.


Cs El Prat aconsegueix que s'aprovi la seva proposta per ampliar els unitats de suport als alumnes amb necessitats educatives especials (USEE)

● El portaveu de Cs afirma que l'ofereix actual és “insuficient” i assegura que “hi ha molt camí per recórrer si és vol aconseguir una escola 100% inclusiva

El Prat de Llobregat, dijous 6 d'abril de 2017. El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) del Prat de Llobregat ha aconseguit que el ple aprovi la seva proposta per ampliar els unitats de suport als alumnes amb necessitats educatives especials (USEE). El portaveu de la formació taronja en el consistori, Antonio Miguel Ruiz, ha explicat que actualment només hi ha dues unitats d'aquest tipus als centres de primària i altres dues en els de secundària pel que “l'ofereix és insuficient i amb molt camí per recórrer si és vol aconseguir una escola 100% inclusiva”.

Ruiz ha detallat que des del seu grup municipal s'ha sol·licitat aquest tipus d'unitats perquè és tracta ‘”d'un potent recurs educatiu que serà molt beneficiós per als nens i nens amb necessitats educatives especials del municipi“.

La moció presentada per Cs va ser aprovada per 4 vots a favor i 19 abstencions de manera que l'ajuntament del Prat instarà a la Generalitat a augmentar el nom d'USEE als centres educatius de primària i secundària. En aquest sentit Ruiz ha lamentat “la mancada d'implicació i el nul suport per part de l'equip de govern (ICV-EUA i PSC) en aquesta iniciativa en abstenir-s'en una votació d'una moció de gran importància social“.

Font fotografia: https://www.formacionyestudios.com/mantener-el-interes-de-los-alumnos-en-el-aula.html

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat