C's
POLÍTICA
C's

La quarta revolució

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La quarta revolució

La primera revolució industrial es va iniciar en la segona meitat del segle XVIII (concloc entre 1820/1840) va veure el pas des d'una economia rural basada fonamentalment en l'agricultura i el comerç a una economia de caràcter urbà, industrialitzada i mecanitzada, marcant també l'inici de l'organització jeràrquica. Sobre 1840 fins a 1914 aproximadament arribaria la segona revolució industrial que va permetre la manufactura en massa a causa de l'ús de noves fonts d'energia. Ben entrats al segle XX arribaria la tercera, que va portar l'electrònica i les telecomunicacions, passant moltes ocupacions de la manufactura a la informació.  I ara arribem a la quarta que portarà l'automatització total de la manufacturación.

revolucion1Al nostre país, comptem amb una taxa aproximada de desocupació estructural del 18% que pot veure's perpetuat si no anem prenent les mesures adequades, adaptant el nostre mercat laboral i analitzant establiments de límits en la llei al control tecnològic de la prestació laboral recollida per Ciutadans en el punt 40 del document 1 dels 150 compromisos per millorar Espanya.

Per a aquesta transformació industrial hem d'estar preparats ja que solament beneficiarà als quals siguin capaces d'innovar i adaptar-se, ja que de no ser així el resultat no serà prometedor.

Aquell que no coneix la història està condemnat a repetir-la (George Santana).

Jordi López

Responsable Política Municipal Cs El Prat

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat