C's
POLÍTICA
C's

Lucia, Diego, Arantxa, Rostiu Khan, Ashlynn,…

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

● Lucia, Diego, Arantxa, Rostiu Khan, Ashlynn, cinc nens d'edats compreses entre els 10 i els 16 anys. Noms trets d'una llarga llista que tenen un denominador comú: els quatre van acabar amb la seva primerenca i jove vida per sofrir en les seves centres escolars bullying o assetjament escolar.

Avui dia, a ningú li resulta aliena l'existència d'assetjament escolar. Com a reflex del que ocorre en la resta de la societat, en els centres educatius s'està vivint una situació de cert auge de violència en els seus diferents vessants. La intervenció ràpida i efectiva de tota la comunitat escolar davant els primers indicis d'un cas d'assetjament escolar, pot evitar un agreujament de la situació. Per a això és important i convenient tenir establert un protocol d'actuació amb mesures destinades a frenar aquesta situació.

acoso

193.000 víctimes

Només en secundària, Save The Children estima en 193 000 víctimes i 103 000 els agressors d'assetjament i ciberacoso en secundària a Espanya, xifres que donen autentico pànic.

Hauria de ser un objectiu prioritari impulsar plans de convivència reals i portar-los a la pràctica en tots els centres escolars de primària i secundària, que garanteixin que cap nen i nena pugui sofrir assetjament escolar.

Jordi López

Responsable de Política Municipal C's El Prat

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat