C's
POLÍTICA
C's

Un futur amb comerç local

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Un futur amb comerç local

● Diàriament observo amb tristesa les botigues buides del meu poble, fins i tot en els eixos comercials. No arribo a entendre que passa amb el petit comerç, el comerç de proximitat.

sevende1El comerç local permet a molts dels nostres veïns guanyar-se la vida proporcionant un servei al municipi i dinamitzant l'economia local, alhora oferint un tracte proper i personalitzat. El petit comerç aquesta regentat majoritàriament per gent del poble, gent que li importa el lloc on viu i que coneix als seus clients des de fa molt temps.

El nostre Ajuntament ha de dur a terme polítiques actives d'estimulació del petit comerç, i donar exemple en primera personadeixant de comprar fora del nostre municipi i més si cap en grans superfícies si realment vol lluitar per l'economia social i local.

En els últims quatre mesos el nostre equip de govern format per ICV-EUA i PSC ha destinat més de 18.000 euros en compres només en una gran superfície determinada establerta fora del municipi, compres que es podien realitzar tranquil·lament en el comerç de proximitat.

Hem de ser conscients que comprar en el comerç del nostre municipi és generar economia local i també millorar les condicions de la nostra ciutat, el petit comerç ja tenia un futur complicat a causa de la forta pressió de les grans superfícies així com l'amenaça del comerç electrònic amb el consegüent impacte tant en vendes com a ocupació.

Espero i desig que l'en futur no ens hàgim de penedir d'haver-hi estats passius a l'hora de defensar els nostres negocis per al dia de matí. No podem aconsellar als nostres veïns que comprin productes o contractin serveis al Prat mentre des del propi ajuntament s'està comprant fos. Apostin pel comerç i les empreses locals señore/as d'ICV-EUA i PSC com ja els ha demanat en diverses ocasions el Grup Municipal de Ciutadans El Prat.

Jordi López

Responsable de Política Municipal C's El Prat

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat