C's
POLÍTICA
C's

Olor a banya cremada

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Olor a banya cremada

ICV/EUA porta gairebé 40 anys governant al Prat de Llobregat, molts d'ells al costat del PSC i amb un control gairebé insignificant en la seva gestió i en les seves formes de fer.

En el passat ple de Juny es va aprovar en la seva fase inicial l'avantprojecte del nou ROM (Reglament Orgànic Municipal) amb el vot a favor de tots els Grups Municipals excepte Ciutadans. El nostre vot en contra es justificava al no estar disposats a votar a favor d'un ROM que incloïa que l'idioma d'ús de l'Ajuntament anés el Català i deixant de costat a la llengua castellana postergada a una posició residual i creant d'aquesta manera una discriminació entre els nostres veïns i veïnes. El més curiós d'això, és que totes les forces polítiques veiessin amb bons ulls aquesta proposta que genera un tracte desigualitario i discriminatori per qüestió de llengua, però el més sorprenent era el suport del Partit Popular donant l'esquena a molts dels seus votants.

Escassament un mes després l'Equip de Govern per la via d'urgència i just abans de les vacances d'estiu,  porta al ple una pujada de les retribucions dels portaveus de l'oposició, alguna cosa que resulta molt “rar” és que a meitat de legislatura es tornessin a pujar tenint en compte que aquest mateix Equip de Govern (ICV-EUA / PSC) va ser el que els va rebaixar al començament al·legant que eren molts Grups Municipals i es veurien afectats els pressupostos notablement. El nostre vot en aquesta proposta de pujada de sous als regidors, va anar també en contra i més si cap quan el següent punt de l'ordre del dia en el Ple Municipal era que el departament de Serveis Socials estava desbordat i necessitava una reorganització urgent a causa de l'al·luvió de demandes d'ajuda,. ¿Incoherència? No sóc dels quals es fan pel·lícules, ni dels quals veuen fantasmes, però últimament fa olor de banya cremada en el nostre consistori.

 Jordi López

Coordinador Agrupació Cituadans El Prat

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat